dilluns, 23 de maig del 2016

QUICHE DE VERDURETES DEL CAPI........ COM FABES, ESPINACS, PORROS PÈSOLS ... .....I PERNIL.....FORMATGE......


QUICHE DE VERDURETES DEL CAPI........
COM FABES, ESPINACS, PORROS PÈSOLS ...
.....I PERNIL.....FORMATGE......

ingredients:

200 gr. de pèsols
200 ml. de nata
2 ous batuts
1 mica de sal
2 talls de pernil serrà tallades a daus (opcional)
½ ceba picada
Formatge filat
oli
Massa de coca, pasta de full ...



elaboració:

Primer prepararem la massa per la quiche. La estirem bé en el motlle amb una vora 
d'uns 2 dits d'alçada perquè no es vessi el farciment. Mentre precuinem la massa 
uns 10-15 minuts a 180ªC al forn ben punxada (coure en blanc), i prepararem el farcit.

Sofregim la ceba, els pèsols i el pernil  (o els espinacs, fabes....) fins que quedin 
cruixents però no cuinats del tot. Barrejarem els ous, la sal i la nata als quals 
afegirem el saltat anterior. Abocarem la barreja sobre la massa i ho tornarem 
a enfornar uns 15-20 minuts i llest!



Es pot menjar tant freda com calenta o temperada. Acompanyada d'un buquet 
de brots  d'enciams, o amanides amb una vinagreta de mel i fruits secs quedarà 
un plat deliciós! També es poden canviar els ingredients: pernil dolç, gambes, 
poma, fruits secs, formatge, xampinyons, ...

Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada