QUICHE DE VERDURETES DEL CAPI........
COM FABES, ESPINACS, PORROS PÈSOLS ...
.....I PERNIL.....FORMATGE......
ingredients:
200 gr. de pèsols
200 ml. de nata
2 ous batuts
1 mica de sal
2 talls de pernil serrà tallades a daus (opcional)
½ ceba picada
Formatge filat
oli
Massa de coca, pasta de full ...
elaboració:
Primer prepararem la massa per la quiche. La estirem bé en el motlle amb una vora
d'uns 2 dits d'alçada perquè no es vessi el farciment. Mentre precuinem la massa
uns 10-15 minuts a 180ªC al forn ben punxada (coure en blanc), i prepararem el farcit.
Sofregim la ceba, els pèsols i el pernil (o els espinacs, fabes....) fins que quedin
cruixents però no cuinats del tot. Barrejarem els ous, la sal i la nata als quals
afegirem el saltat anterior. Abocarem la barreja sobre la massa i ho tornarem
a enfornar uns 15-20 minuts i llest!
Es pot menjar tant freda com calenta o temperada. Acompanyada d'un buquet
de brots d'enciams, o amanides amb una vinagreta de mel i fruits secs quedarà
un plat deliciós! També es poden canviar els ingredients: pernil dolç, gambes,
poma, fruits secs, formatge, xampinyons, ...
Imprimir article
Capità Ganxet
dilluns, 23 de maig del 2016
QUICHE DE VERDURETES DEL CAPI........ COM FABES, ESPINACS, PORROS PÈSOLS ... .....I PERNIL.....FORMATGE......
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada