CREMA DE REMOLATXA Ingredients: 3 remolatxes cuites i pelades 1/2 l. de llet de civada (o de soja, arròs ...) Pebre acabat de moldre sal Oli d'oliva verge aigua Elaboració: Primer tallarem les remolatxes a quarts i les introduirem en una olla. Les cobrirem amb llet i aigua (les proporcions seran segons la intensitat que desitgem). Ho deixarem bullir a foc mitjà durant 5 minuts, i rectificarem de sal i pebre. Directament a l'olla, triturarem la barreja amb el batedor elèctric fent una crema (si veiem que queda molt espessa podem afegir aigua calenta). Quan estigui tot ben triturat, anirem afegint un raig d'oli en fil emulsionant a la boca del batedor sense deixar de batre. A continuació barrejarem l'emulsió amb la resta de la crema. - Aquest truc es pot aplicar a qualsevol tipus de crema, ja que l'emulsió de l'oli li donarà un toc més cremós.- La podem servir calenta o freda, decorant en plat amb unes rodanxes fines de remolatxa al voltant, o julivert o coriandre. Remolatxa: destaca per ser un aliment especialment ric en antioxidants, en vitamina C, ferro i àcid fòlic. també és interessant com a protector davant malalties cardiovasculars, sobretot malalties del cor.Imprimir article
Capità Ganxet
diumenge, 8 de maig del 2016
CREMA DE REMOLATXA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada