dimarts, 14 de juny del 2016

GASPATXO ESPACIAL DEL CAPITÀ GANXET

 
GASPATXO ESPACIAL DEL CAPITÀ GANXET

Ingredients:

500 gr. de tomàquets 
500 gr. de cireres madures, o síndria, o maduixes
2 remolatxes mitjanes crues 
150 gr. de pa de fogassa dur
1 bon raig. d'oli d'oliva verge extra
Vinagre de xerès o poma al gust
sal
pebre
all cru (opcional)
aigua
100 gr. de formatge tendre o feta esmicolat
50 gr. de nous o fruits secs picats


Elaboració: 

Primer de tot rentarem i pelarem els tomàquets -un tall en creu
 i uns segons d'escaldat ajuden en la tasca-. A continuació desossarem 
les cireres, tallarem la síndria o netejarem les maduixes. Pelarem les 
remolatxes i les tallarem a daus grans.

Processarem en una batedora americana o elèctrica els ingredients del pas 
un amb l' oli i vinagre al gust -el seu és que quedi alegre ;) - , un got d'aigua 
i una mica de sal. Afegiu el pa tallat en trossos mitjans i tornar a batre fins que 
quedi al vostre gust. 

Refredarem a la nevera dues hores o li podem afegir una mica de gel. 
Servirem amb una mica de formatge esmicolat , fruits secs picats , 
un raig d'oli i pebre negre acabat de moldre.

Bon profit!!
 
Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada