GASPATXO ESPACIAL DEL CAPITÀ GANXET
Ingredients:
500 gr. de tomàquets
500 gr. de cireres madures, o síndria, o maduixes
2 remolatxes mitjanes crues
150 gr. de pa de fogassa dur
1 bon raig. d'oli d'oliva verge extra
Vinagre de xerès o poma al gust
sal
pebre
all cru (opcional)
aigua
100 gr. de formatge tendre o feta esmicolat
50 gr. de nous o fruits secs picats
Elaboració:
Primer de tot rentarem i pelarem els tomàquets -un tall en creu
i uns segons d'escaldat ajuden en la tasca-. A continuació desossarem
les cireres, tallarem la síndria o netejarem les maduixes. Pelarem les
remolatxes i les tallarem a daus grans.
Processarem en una batedora americana o elèctrica els ingredients del pas
un amb l' oli i vinagre al gust -el seu és que quedi alegre ;) - , un got d'aigua
i una mica de sal. Afegiu el pa tallat en trossos mitjans i tornar a batre fins que
quedi al vostre gust.
Refredarem a la nevera dues hores o li podem afegir una mica de gel.
Servirem amb una mica de formatge esmicolat , fruits secs picats ,
un raig d'oli i pebre negre acabat de moldre.
Bon profit!!
Imprimir article
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada