BOCINETS DE PASTANAGA I PATATA
Ingredients:
2-3
patates
2-3
pastanagues
3-4
cullerades de pa ratllat o farina integral
oli
d'oliva o vegetal
sal
pebre
all
picat, formatge ratllat, comí... segons els nostres gustos
Elaboració:
Primer
de tot pelarem les patates i les pastanagues. Les ficarem en una
olla
amb aigua i les cuinarem fins que queden ben tendres (si les tallem
en troços petits es faràn més ràpid).
Quan estiguin tendres les escorrerem d'aigua i les aixafarem amb ajuda
d'una forquilla. Li podem afegir sal, pebre, un rajolí d'oli d'oliva
i la resta
d'ingredients segons els nostres gustos.
Podem
fer boletes com una croqueta* i les podem enfarinar o arrebossar
directament amb el pa ratllat, i fregirles en una paella amb una mica
d'oli o
cuinar-les directament al forn a 180ºC durant uns 10 minuts
(les podem
aixafar una miqueta o donar.li la forma que més ens
agradi i menos feina
ens doni, podem ajudar-nos a donar-li la forma
amb unes culleres). Quan
estiguin daurades per les dues bandes les
ficarem en un plat amb paper de
cuina i les servirem com a aperitiu o
guarnició, o fins i tot un plat principal si
les fem farcides,
acompanyant-les amb fulles d'amanida!.
*Podem
fer-les farcides ficant al seu interior un quadrat de formatge, carn
picada (sofregida prèviament), una boleta de fulles de bleda
(escaldades
en aigua calenta)... segons la nostra imaginació i el
nostre rebost!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada