dilluns, 7 de març del 2016

BOCINETS DE PASTANAGA I PATATA

BOCINETS DE PASTANAGA I PATATA

Ingredients:

2-3 patates
2-3 pastanagues
3-4 cullerades de pa ratllat o farina integral
oli d'oliva o vegetal
sal
pebre
all picat, formatge ratllat, comí... segons els nostres gustos


Elaboració:


Primer de tot pelarem les patates i les pastanagues. Les ficarem en una 
olla amb aigua i les cuinarem fins que queden ben tendres (si les tallem 
en troços petits es faràn més ràpid).

Quan estiguin tendres les escorrerem d'aigua i les aixafarem amb ajuda 
d'una forquilla. Li podem afegir sal, pebre, un rajolí d'oli d'oliva i la resta 
d'ingredients segons els nostres gustos.


Podem fer boletes com una croqueta* i les podem enfarinar o arrebossar 
directament amb el pa ratllat, i fregirles en una paella amb una mica d'oli o
 cuinar-les directament al forn a 180ºC durant uns 10 minuts (les podem 
aixafar una miqueta o donar.li la forma que més ens agradi i menos feina 
ens doni, podem ajudar-nos a donar-li la forma amb unes culleres). Quan 
estiguin daurades per les dues bandes les ficarem en un plat amb paper de 
cuina i les servirem com a aperitiu o guarnició, o fins i tot un plat principal si 
les fem farcides, acompanyant-les amb fulles d'amanida!.


*Podem fer-les farcides ficant al seu interior un quadrat de formatge, carn 
picada (sofregida prèviament), una boleta de fulles de bleda (escaldades 
en aigua calenta)... segons la nostra imaginació i el nostre rebost! 

 
Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada