LASAGNA DE VERDURES
Ingredients:
1 carbassa
½ col picuda
2 porros
½ manat de bledes
2 formatges frescos
sal
pebre
oli d'oliva
Elaboració:
Primer de tot pelem la carbassa amb
ajuda del pelador,
fins arribar a la part taronja i la tallem en
làmines fines.
A continuació, netejem la resta de verdures i les
tallem
en juliana (podem afegir més ingredientes).
Tallarem també làmines
de formatge fesc.
En una paella, daurarem les làmines
de carbassa i les
reservarem a part. En la mateixa sartén,
saltejarem les
verdures tallades en juliana.
A banda, en una safata de forn amb un
rajolinet d'oli ficarem
les làmines de carbassa com si fóssin de
pasta i anirem fent
capes amb el saltejat i el formatge fresc,
afegint sal i pebre a
cada capa i ficant formatge fresc com a última
capa a sobre
de la de carbassa.
Ho escalfarem al forn durant
aproximadament 10-15 minuts
(fins que la carbassa quedi ben tendra).
Podem gratinar la banda
superior 2 minuts al Grill.
Aquest plat es molt bó calent i també
fred!, ideal d'un dia per l'altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada