dimecres, 7 de setembre del 2016

LASAGNA DE VERDURES





LASAGNA DE VERDURES

Ingredients:

1 carbassa
½ col picuda
2 porros
½ manat de bledes
2 formatges frescos
sal
pebre
oli d'oliva

Elaboració:

Primer de tot pelem la carbassa amb ajuda del pelador, 
fins arribar a la part taronja i la tallem en làmines fines. 
A continuació, netejem la resta de verdures i les tallem 
en juliana (podem afegir més ingredientes). 
Tallarem també làmines de formatge fesc.

En una paella, daurarem les làmines de carbassa i les 
reservarem a part. En la mateixa sartén, saltejarem les 
verdures tallades en juliana.

A banda, en una safata de forn amb un rajolinet d'oli ficarem
 les làmines de carbassa com si fóssin de pasta i anirem fent 
capes amb el saltejat i el formatge fresc, afegint sal i pebre a 
cada capa i ficant formatge fresc com a última capa a sobre 
de la de carbassa.

Ho escalfarem al forn durant aproximadament 10-15 minuts 
(fins que la carbassa quedi ben tendra). Podem gratinar la banda 
superior 2 minuts al Grill.

Aquest plat es molt bó calent i també fred!, ideal d'un dia per l'altre.



Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada