dimarts, 12 de juliol del 2016

COCA de Carbassó amb salsa PESTO


COCA de Carbassó amb salsa PESTO

Ingredients:

1 placa de pasta de full o massa de coca
2 carbassons
pebre blanc mòlt
un bon grapat de pinyons
Formatge de cabra (opcional)
Per a la salsa pesto: 1 manollet d'alfàbrega fresca, 
una punta de formatge parmesà, oli d'oliva, sal i pinyons.

Elaboració:

Primer de tot tallarem la placa de massa del tamany dessitjat. 
La ficarem en una safata de forn sobre paper i la punxarem 
amb una forquilla. La fornejarem uns 10-15 minuts sense el farcit.

Tallarem a rodanxes els carbassons i els anirem ficant sobre 
la massa. Ficarem una de sal, formatge de cabra sense crosta 
esmicolat i pinyons.

Triturarem tots els ingredients de la salsa pesto amb precaució 
de tallar o ratllar bé el formatge.

Amb una cullereta untarem la coca per sobre amb el pesto i 
introduirem la safata al forn preescalfat a 180 º C durant uns 
20-25 minuts o fins que la massa quedi ben cruixent.

Es pot servir freda o una mica calenta.
Imprimir article

1 comentari: