COCA de Carbassó amb salsa PESTO Ingredients: 1 placa de pasta de full o massa de coca 2 carbassons pebre blanc mòlt un bon grapat de pinyons Formatge de cabra (opcional) Per a la salsa pesto: 1 manollet d'alfàbrega fresca, una punta de formatge parmesà, oli d'oliva, sal i pinyons. Elaboració: Primer de tot tallarem la placa de massa del tamany dessitjat. La ficarem en una safata de forn sobre paper i la punxarem amb una forquilla. La fornejarem uns 10-15 minuts sense el farcit. Tallarem a rodanxes els carbassons i els anirem ficant sobre la massa. Ficarem una de sal, formatge de cabra sense crosta esmicolat i pinyons. Triturarem tots els ingredients de la salsa pesto amb precaució de tallar o ratllar bé el formatge. Amb una cullereta untarem la coca per sobre amb el pesto i introduirem la safata al forn preescalfat a 180 º C durant uns 20-25 minuts o fins que la massa quedi ben cruixent. Es pot servir freda o una mica calenta.Imprimir article
Capità Ganxet
dimarts, 12 de juliol del 2016
COCA de Carbassó amb salsa PESTO
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Queda molt i molt bona
ResponElimina