dimarts, 15 de desembre del 2015

CREMA DE PASTANAGA I CARBASSA al PERFUM DE TARONJA

 
CREMA DE PASTANAGA I CARBASSA al PERFUM DE TARONJA

Ingredients per a 4 persones:

10 pastanagues 
½ Carbassa violí
1/2 taronja
Oli d'oliva verge extra
Aigua
Sal
Pebre blanc


Elaboració:

 Primer pelarem les pastanagues i les tallarem a rodanxes grosses. Pelarem també 
la carbassa amb ajuda del pelador o amb molt de compte amb el ganivet, i la tallarem 
a daus irregulars però de mida similar. A continuació les bullirem cobrint-les amb aigua. 
Mentres farem suc de la 1/2 taronja.

 Un cop les pastanagues i la carbassa estiguin tendres, les triturarem amb el túrmix i 
afegirem oli d'oliva molt poc a poc (com si fos un fil d'oli) cap a la "boca" del túrmix amb 
compte de no esquitxar (d'aquesta manera l'oli s'emulssionará i quedarà molt més cremosa). 
Hi afegirem el suc (podem afegir poca quantitat al començament i anar provant fins que 
quedi al nostre gust) i ho barrejarem tot bé, rectificant de sal i pebre....
 
...i ja la tenim llesta per servir!


 Es pot decorar segons els nostres gustos i imaginació amb unes branquetes de cibulet, mitja rodanxa 
de taronja, unes gotetes de crema de llet, pèsols saltats per contrastar el color i sabor, pebre acabat de moldre, 
gingebre ratllat .... Es pot fer només de pastanaga o només de carbassa, o afegir altres ingredients de color taronja 
que li aportin sabor i color!
 

 

Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada