CREMA DE PASTANAGA I CARBASSA al PERFUM DE TARONJA
Ingredients per a 4 persones:
10 pastanagues
½ Carbassa violí
1/2 taronja
Oli d'oliva verge extra
Aigua
Sal
Pebre blanc
Elaboració:
Primer pelarem les pastanagues i les tallarem a rodanxes grosses. Pelarem també
la carbassa amb ajuda del pelador o amb molt de compte amb el ganivet, i la tallarem
a daus irregulars però de mida similar. A continuació les bullirem cobrint-les amb aigua.
Mentres farem suc de la 1/2 taronja.
Un cop les pastanagues i la carbassa estiguin tendres, les triturarem amb el túrmix i
afegirem oli d'oliva molt poc a poc (com si fos un fil d'oli) cap a la "boca" del túrmix amb
compte de no esquitxar (d'aquesta manera l'oli s'emulssionará i quedarà molt més cremosa).
Hi afegirem el suc (podem afegir poca quantitat al començament i anar provant fins que
quedi al nostre gust) i ho barrejarem tot bé, rectificant de sal i pebre....
...i ja la tenim llesta per servir!
Es pot decorar segons els nostres gustos i imaginació amb unes branquetes de cibulet, mitja rodanxa
de taronja, unes gotetes de crema de llet, pèsols saltats per contrastar el color i sabor, pebre acabat de moldre,
gingebre ratllat .... Es pot fer només de pastanaga o només de carbassa, o afegir altres ingredients de color taronja
que li aportin sabor i color!
Imprimir article
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada