dijous, 19 de novembre del 2015

TRUITA D'ESPINACS

Ingredients:

- 1 manat d'espinacs
- 4 ous frescs
- 1 raig de llet
- 1 dent d'all trintxat (optatiu)
- Sal
- Oli d'oliva Verge
- Un grapat de panses i pinyons (optatiu)

El·laboració:

En una paella adequada per a fer truites saltejarem lleugerament amb oli d'oliva els espinacs ben rentats i tallats amb l'all.

Per altra banda batrem enérgicament els ous amb el raig de llet. Ràpidament els afegirem a la paella barrejant l'ou amb els espinacs i li afegirem un polsim de sal, se li pot afegir també un grapat de panses i pinyons.

Deixarem que dori una mica (podem fer moviments amb la paella per veure que no es queda pegada), i amb ajuda d'un plat del mateix ample que la paella li donarem la volta i deixarem que dori per l'altra banda.

 

Que tingueu molt bon profit!!



Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada