Ingredients:
- 1 manat
d'espinacs
- 4 ous
frescs
- 1 raig
de llet
- 1 dent
d'all trintxat (optatiu)
- Sal
- Oli
d'oliva Verge
- Un grapat de panses i pinyons (optatiu)
- Un grapat de panses i pinyons (optatiu)
En una
paella adequada per a fer truites saltejarem lleugerament amb oli
d'oliva els espinacs ben rentats i tallats amb l'all.
Per
altra banda batrem enérgicament els ous amb el raig de llet.
Ràpidament els afegirem a la paella barrejant l'ou amb els espinacs
i li afegirem un polsim de sal, se li pot afegir també un grapat de
panses i pinyons.
Deixarem
que dori una mica (podem fer moviments amb la paella per veure que no
es queda pegada), i amb ajuda d'un plat del mateix ample que la
paella li donarem la volta i deixarem que dori per l'altra banda.
Que
tingueu molt bon profit!!
Imprimir article
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada