dilluns, 19 de desembre del 2016

COLIFLOR ROSTIDA AMB MEL I MOSTASSA






COLIFLOR ROSTIDA AMB MEL I MOSTASSA


Ingredients:

1 coliflor
mel
mostassa
oli d'oliva
sal
pebre


Elaboració:


 Primer de tot bullirem en aigua la coliflor sencera fins que al punxarla 
estigui tendra al seu interior.

A continuació barrejarem la resta dels ingredients en un bol (les quantitats
 dependran dels nostres gustos). Posarem la coliflor sobre una font de forn i
 amb un pinzell la pintarem bé, amb cura per no trencar-la.

 Rostirem la coliflor al forn calent a 200 º C durant 5 minuts. Es pot gratinar 
amb formatge filat.
 Queda molt bona també amb salsa Pesto casolana (Triturar: pinyons, alfàbrega, 
all, formatge parmesà, oli d'oliva, sal i pebre). I es pot fer també amb bròquil, col...
 
 
Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada