dilluns, 29 de setembre del 2014

Recuperem el "Diari de camp" amb un resum de l'estiu

Durant aquest estiu hem abandonat una mica el nostre Diari de camp, però això no vol dir que haguem abandonat l'hort, sinó tot el contrari!! Hem tingut molta feina i poc temps per escriure. Però ara us farem un resum...

























Hem plantat els cultius d'hivern: cols (foto 6), col-i-flor (foto 4), romanesco, api, fonoll (foto 1), remolatxa (foto 7), col-i-rave, enciams (foto 9), escarola (foto 3), espinacs, ravanets, bledes, pastanaga i porro; tots ells de planter i llavor ecològica.

També hem sembrat patates, aprofitant les més petites de la nostra collita, i calçots (ecològics, de Can Quimet Gall). A la foto 5 podeu veure els calçots, que ja estan a punt per calçar.

Hem tingut molt bona producció de pebrots (foto 2) i albergínies, tot i que aquestes van patir una plaga de coleòpters, però que sembla que no ha arribat a afectar les flors i els fruits.

Hem provat l'acolxat amb palla en enciams i escaroles (foto 3 i 9), però ha resultat ser molt atractiu pel porc senglar, que s'ha dedicat a gratar per sota buscant llimacs, arrassant amb alguns enciams, ja de pas....O sigui que els enciams trigaran, tot i que ja n'hem tornat a plantar (aquest cop sense palla!!).

També hem tingut feina tutorant la mongeta del ganxet, que està molt maca (foto 8). Ja us explicarem com va la collita!




Imprimir article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada